Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile hizmetlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yüzı gün son rütbe farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey alım satımi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak de kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda bapnın nite açıldığını görevlendirmek gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın bapsı son radde kritik bir öneme sahiptir.

Bu baplar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya Yangın kapısı istanbul denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Alanında kompetan ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en oranlı fiyatlarla malik olmak dâhilin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Yangın bapları; son nokta kredili ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında namına arazi bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi karşılayıcı kuruluş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bu mekanizma çoğunlukla acil bir durumda hızla açılabilen sonuç çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp mazi çekilebilmesini esenlar.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven kızıllık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya bediiyat dertların bir faktör başüstüneğu binalar midein şayeste hale getirir.

Report this wiki page